Bands

Kamerik Live Programmering A1 poster 201

5 uur nonstop muziek optredens van 6 verschillende bands. De bands voor Kamerik Live 2019 zijn:

Hooked Up

Harry doesn't mind

Popehead

Soul Sonic

TimeOff

Vintage Connection

Hooked Up

Houd je drank goed vast en zet je schrap zodra deze band de eerste snaar aanslaat. Een zeskoppige band met een vracht aan rockcovers; van classics tot songs die op dit moment menig festivalterrein doen trillen. Een powervrouw met een explosieve strot + een krachtige mannenstem in de front, met daarachter vier heren die vanaf dag 1 al hun energie in de muziek gooien. Deze band stopt pas als het dak eraf gaat!

 

Soul Sonic

SoulSonic is een groep zeer ervaren muzikanten die naast professionaliteit en vakmanschap beschikken over passie voor muziek, het zijn mensen die zich thuis voelen op het podium. Wij treden iedere keer weer op met maar één doel: Het dak eraf spelen!!!

Ons repertoire bestaat uit bekende dansbare hits van toen maar zeker ook van nu! Zo spelen we onder andere Soul, Funk, Dance Classics en Pop. Maar ook de wat stevigere en meer ‘rocky’ nummers schuwt SoulSonic niet! Zolang ze maar dansbaar zijn.  En al die nummers worden overgoten met het speciale GROOVY en FUNKY SoulSonic sausje, zodat ze net even ‘anders’ klinken. Michael Jackson, Ariana Grande, The Police, Justin Timberlake, Jamiroquai en Bruno Mars, ze komen alllemaal voorbij.

Dus check this; Het gaat pas los als SoulSonic ‘in da house’ is!

Vocals: Erika Leliveld

Vocals: Helena Cordasev

Guitar: Pieter Voet

Bass: Wim Lambeck

Keyboards: Eric van den Hoogenband

Drums: Peter van Eijsden

Popehead
Popehead bestaat uit 6 bandleden en is een feelgood popcoverband.Popehead speelt een prettige mix van pop- en rockcovers van nu en toen. Overwegend Engelstalig, maar ook van een paar Nederlandstalige nummers zijn ze niet vies!Indien nodig een beetje disco of funk om lekker op te dansen en te swingen.Ze gaan er helemaal voor om “een feestje op je feestje” te zijn!

Vocals: Joanneke

Vocals: Anneke

Toetsen: Annemarie

Drums: Bart

Gitaar: Berto

Bas: Ludo

TimeOff

TimeOff is een coverband uit Woerden en bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten, die al heel lang wekelijks met veel plezier samen muziek maken. We treden met plezier op voor ieder die een leuk feest wil geven en op zoek is naar een swingende, verrassende en betaalbare band.

Ons repertoire is breed, van rock tot pop en ook Nederlandstalige nummers behoren tot onze setlijst, 
Op onze site www.timeoffband.nl kun je zien en horen wat we zoal spelen

. Peter Ravensberg, zang en mondharmonica 

. Sien de Vos - Maitimu, zang/ backing vocals en keyboard

. Edo Corbeek, backing vocals en leadgitarist 

. Ger van der Hoeven, basgitaar

. Nico Voorwinde, drums

 

Harry doesn't mind

Harry van Dijk - Zang
Frans van de Laak - Leadgitaar
Edwin van Leeuwen - Gitaar, Saxofoon en backing vocals
Erik Jansen - Bas
Jozef Wilmot Klink - Drums